Contact

Dokter Mahmoud
Arts Acupuncturist
Huisartsenpraktijk
3443 GG Woerden
Tel. 06 13 38 97 50
Geen antwoord op
onbekende nummers


Praktijk

 • Het spreekuur is altijd 's avonds tussen 17.00 en 21.00 uur.
 • De wachttijd is gemiddeld twee weken. Voor dringende gevallen zoals ondraaglijke pijn wordt voorrang aan het eind van de normale spreekuur verleend.
 • Afspraak maken, wijzigen of afzeggen op werkdagen tijdens kantooruren (08.00 - 17.00).
 • Afspraak wijzigen of afzeggen dient minimaal één werkdag van te voren telefonisch tijdens kantooruren te gebeuren.
 • Bij geen of een te laat afzegging, worden de kosten bij u in rekening gebracht omdat de voor u gereserveerde tijd niet voor een andere patiënt gebruikt kan worden.

Contactformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Commentaren

Reactie schrijven

Commentaren: 6
 • #1

  Roel (zaterdag, 13 mei 2017 14:51)

  Dr. Mahmoud nam mij onder behandeling ivm een chronische peesontsteking. Zijn aanpak van samenwerken aan herstel, heeft deze ontstekingsklachten structureel vermindert. Hierdoor is mijn bewegingsvrijheid verbeterd. Een onverwacht bijeffect van algehele fysieke en geestelijke rust heeft mij tijdens de behandelperiode door een zeer stressvolle zakelijke tijd geholpen. Zijn oefeningen blijken ook na de behandelperiode zeer waardevol. Hartelijk dank voor uw hulp.

 • #2

  Mevr. Supermoe (woensdag, 28 juni 2017 19:11)

  Na lange periode van twijfel en uitstellen ben ik toch naar acupunctuur gegaan. De behandelingen en mijn volharding hebben resultaat geboekt. De chronische vermoeidheid werd draaglijker en uiteindelijk door acupunctuur verholpen. De tips van dokter Mahmoud hebben mij ook in mijn dagelijkse leefstijl geholpen en als extraatje ben ik ook wat overtollige kilo's kwijt.

 • #3

  Mw. B.A. (donderdag, 27 juli 2017 12:23)

  Ik schrijf om mijn ervaring met lezers te delen. De medicatie die ik reeds jaren kreeg ivm migraineaanvallen had vele bijeffecten en ik wilde alles proberen om van de hevige migraine af te komen.
  Door de uiteindelijk succesvolle behandelingen acupunctuur tegen migraine is mijn gezondheid in het geheel erop vooruit gegaan. Doktor Mahmoud heeft me ook inzichten verschaft die ertoe leiden dat ik meer uit mijn leven haal.

 • #4

  Dhr. Ex Roker (woensdag, 06 september 2017 18:26)

  U leest het goed, roken is voor mij na jarenlange verslaving geschiedenis. Op aanraden van de cardioloog moest ik nu echt stoppen met roken. Eerdere serieuze pogingen waren helaas niet gelukt.

  Ik leerde bij de acupunctuurbehandeling dat mijn tabaksverslaving niet alleen lichamelijk was, maar ook geestelijk. In een aantal weken ben ik door dr. Mahmoud behandeld en begeleid om hier voor altijd afscheid van te nemen.

  Dus nogmaals bedankt voor de inzichten die ik nodig had en onze fijne gesprekken!

 • #5

  L. vd H. (woensdag, 27 september 2017 11:18)

  Ook ik uit hier mijn tevredenheid. Na jaren ellende van ernstige fibromyalgie ben ik met acupunctuur behandeld en goed opgeknapt. De medische achtergrond van Dr. Mahmoud als arts vond ik heel geruststellend en fijn. Ik heb deze behandelingen laatst aanbevolen bij een lotgenoot en ik dacht laat ik dat dan ook digitaal doen.
  .

 • #6

  Herfst. Klachten (vrijdag, 17 november 2017 14:22)

  Wilde graag delen dat ik mijn neerslachtigheid die me overvalt met behulp van acupunctuursessies heb overwonnen. Ik kwam beter in mijn vel te zitten en had weer meer energie. Misschien help ik met dit commentaar iemand door de winterdepressie heen.